20171031
31 octubre 2017

El Constitucional anul·la dos decrets i una resolució sobre l’1-O

Vulneracions:El Tribunal Constitucional declara inconstitucionals i anul·la el decret de convocatòria del referèndum, el decret de mesures complementàries sobre l’organització del referèndum i la resolució del Parlament sobre el nomenament de la Sindicatura Electoral. També inadmet el recurs presentat per la Generalitat en contra de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució per haver-se presentat el dia 27 d’octubre abans de la seva aprovació pel Senat i publicació. El TC ja havia rebutjat el 26 d’octubre els recursos d’empara presentats pels senadors del PDeCat i d’ERC en contra de la tramitació del 155 al Senat.

Entrada 299
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí