20171031
31 octubre 2017

Detinguts dos joves del Baix Ebre per suposades ‘amenaces’ i ‘injúries’ contra els membres dels cossos de seguretat estatals

Vulneracions:Dos joves de Camarles i Deltebre (Baix Ebre) són detinguts per suposades ‘amenaces’ i ‘injúries’ a través de les xarxes socials contra els membres dels cossos i forces de seguretat estatals (Policía Nacional i Guàrdia Civil) desplegats a Catalunya. Els joves són posats en llibertat després de comparèixer davant del jutge i queden pendents de citació per amenaces als cossos de seguretat i per un delicte d’incitació a l’odi. Tots dos joves han de comparèixer setmanalment al jutjat.

Entrada 298
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí