20190410
10 abril 2019

Citats a declarar tres comandaments dels Bombers del Parc de Girona

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 2 de Girona obre diligències contra 3 bombers i 2 comandaments dels Bombers del Parc de Girona, acusats per la Fiscalia dels delictes de malversació de fons públics i abandonament del lloc de feina. La causa també afecta a altres 10 bombers del cos, per tant, 15 investigats en total. Se’ls investiga arran d’una denúncia de la Guardia Civil per haver fet un comboi de protesta davant la comandància d’aquest cos, l’endemà de l’1-O, per protestar contra la violència policial. Els investigats declaren per separat el 20 de novembre de 2020 i el 15 de gener de 2021.

Entrada 606
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Institucions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí