20191119
19 novembre 2019

Amnistia Internacional considera que la condemna dels líders independentistes vulnera el dret a la llibertat d’expressió i manifestació

Vulneracions:En el seu informe sobre el judici i la condemna dels líders de l’1-O, Amnistia considera que el delicte de sedició i la interpretació que en fa el Tribunal Suprem contravenen el principi de legalitat i vulneren el dret a la llibertat d’expressió i manifestació. L’organització també demana l’alliberament immediat de l’expresident de l’ANC Jordi Sànchez i del president d’Òmnium Jordi Cuixart, ja que han estat condemnats com a líders d’associacions i en relació a l’organització de mobilitzacions. Aministia reiterarà aquesta petició d’alliberament en diverses ocasions.

Entrada 722
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí