20210414
14 abril 2021

Absolts els cinc membres de la Sindicatura Electoral de l’1-O

Vulneracions:El Jutjat Penal número 11 de Barcelona absol els cinc membres de la Sindicatura Electoral de l’1-O (Jordi Matas, Tània Verge, Marta Alsina, Marc Marsal i Josep Pagès) dels delictes de desobediència i usurpació de funcions públiques. La sentència considera que, entre d’altres coses, no queda suficientment acreditat que els membres de la sindicatura duguessin a terme cap acte constitutiu de desobediència del mandat exprés donat pel Tribunal Constitucional. El 29 d’abril, la Fiscalia presenta un recurs contra la sentència davant l’Audiència Provincial de Barcelona.

Entrada 904
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí