20231123
23 novembre 2023

Condemnen a 7 anys i 1 any de presó dos de tres joves detinguts per les protestes postsentència

Vulneracions:



Els fets haurien succeït el 18 d’octubre de 2019, durant les protestes postsentència a Urquinaona i Via Laietana. L’Audiència Provincial de Barcelona condemna Oleksandr, un veí d’Arenys de Mar, a 7 anys i mig de presó i a indemnitzacions pels delictes d’atemptat contra l’autoritat i lesions, per haver llençat un artefacte pirotècnic i haver ocasionat lesions auditives a dos agents de la policia espanyola. L’artefacte no s’ha localitzat ni definit al judici. L’Audiència condemna Francesc Colomines, que va estar també en presó preventiva, a 1 any de presó i multa pel delicte lleu de lesions i no el condemna pel delicte de desordres públics que demanava Fiscalia. Finalment, absolen l’Èrik perquè no es pot acreditar que ataqués ningú.

Entrada
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí