20180315
15 març 2018

El Jutjat 13 ordena escorcollar Òmnium

Vulneracions:



El Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona, que instrueix la causa contra càrrecs i excàrrecs del govern de la Generalitat per l’organització del referèndum de l’1-O, ordena a la Guàrdia Civil l’entrada i escorcoll de la seu d’Òmnium Cultural. Aquell mateix dia, la Guàrdia Civil també deté el secretari de Difusió i Atenció Ciutadana de la Generalitat, Antoni Molons, i escorcolla casa seva i la seva oficina, al Palau de la Generalitat. Aquella mateixa tarda, Molons és posat en llibertat amb càrrecs i l’endemà és destituït pel govern espanyol, en el marc de la intervenció de la Generalitat per l’article 155. A l’abril, la Guàrdia Civil escorcollarà també la seu del Diplocat.

Entrada 402
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí